tag:blogger.com,1999:blog-8733986317259627047.post3731401351021553737..comments2024-03-25T06:22:32.856+00:00Comments on Kącik Słodkości: Tort Komunijny 2Kacik slodkoscihttp://www.blogger.com/profile/03183499083385268455noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733986317259627047.post-27744414299225752372013-05-12T18:15:07.100+01:002013-05-12T18:15:07.100+01:00Dziękuję.;) Najlepiej przechowywać w chłodniejszym...Dziękuję.;) Najlepiej przechowywać w chłodniejszym pomieszczeniu, ale nie w wilgotnym i nie w lodówce, bo tak jak mówisz masa plastyczna z lukru popłynie. Jeśli jest robiony dzień wcześniej, może być z bitą śmietaną. Tak niestety musi być być krem maślany lub krem czekoladowy ganache.Kacik slodkoscihttps://www.blogger.com/profile/03183499083385268455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733986317259627047.post-26351355452943713672013-05-12T10:02:58.527+01:002013-05-12T10:02:58.527+01:00Tort godny podziwu, brawo.W jaki sposob przechowyw...Tort godny podziwu, brawo.W jaki sposob przechowywac taki tort dzien wczesniej przygotowany,ponoc torty z fondant masa nie mozna wsadzac do lodowki z uwagi na wilgoc?<br />pzdr BognaAnonymousnoreply@blogger.com